PUBLICITAT

Hamrun

El combinat femení pot fer història avui contra Illes Fèroe

Les de Ruiz poden obtenir el primer resultat positiu en partit oficial després de caure amb Malta (3-5)

Per El Periòdic

El primer onze de la selecció femenina, dissabte abans de jugar contra Malta a Hamrun.
El primer onze de la selecció femenina, dissabte abans de jugar contra Malta a Hamrun. | FAF
La selecció nacional femenina de futbol té davant seu una oportunitat històrica per puntuar. Després de caure dissabte en el debut a la ronda preliminar del Campionat d’Europa 2017 i per tant, en partit oficial, avui toca el segon partit (11.00 hores) i davant hi haurà Illes Fèroe, el rival més assequible d’un grup que completa Geòrgia.
 
Es presenta un partit igualat per als dos equips en teoria més febles, donat que tots dos van perdre en la jornada inaugural a Hamrun. Andorra va deixar una gran imatge i va demostrar tenir olfacte golejador en caure 3-5 davant l’amfitriona Malta, en un partit que va deixar detalls que passaran a la història que acaba de començar com a selecció. Per exemple el primer gol en partit oficial, que va ser d’Alba López al minut 3 de joc, en aprofitar un mal refús de la defensa local. Era el 0-1 però Malta va reaccionar amb caràcter i 50 minuts més tard dominava per 1-5 amb gols de Cuschieri (5’ i 21’), Theuma (24’ i 51’) i Carabott (45+2’).
 
La superioritat de les locals era evident però Andorra, ferida en l’orgull, no estava disposada a enfilar túnel de vestidors amb una golejada i va treure l’amor propi. Així, dues faltes a la frontal al pal llarg xutades per Bibi (57’) i Marina (90+3’), aquesta segona enviant el cuir a l’escaire, van maquillar el marcador per acabar perdent de dos, igual que unes Illes Fèroe que va cedir per 2-0 amb Geòrgia tot i tenir fins a 21 ocasions de gol en un partit més igualat però amb cap eficàcia per al següent rival de les tricolors. 
 
Amb tot i malgrat ser l’equip més assequible per a les de Joan Carles Ruiz, sembla ser que no serà gens, gens fàcil poder treure almenys un empat.

L’equip Andorra A aleví és segon al torneig de Pasqua

El combinat aleví d’Andorra A va acabar subcampió al torneig de Pasqua que organitza la Federació Andorrana de Futbol disputat a fins el passat divendres al Camp d’Alàs, en perdre a la final contra el CD Oliver (0-1). 
 
De la seva banda l’equip d’Andorra B va obtenir la tercera posició en guanyar el Tàrrega per penals en el partit de la consolació, després de perdre en les semifinals contra el campió per 0-2.
 
En la categoria gran també van participar-hi l’AEM, que va ser cinquè; l’Artesa de Segre, sisè; l’Edfor de la Seu, setè; el Puigcerdà, vuitè; la Bordeta de Lleida, novè; i el Balàfia, desè i últim.
 
Pel que fa a la categoria benjamina, la selecció d’Andorra B va finalitzar quarta en perdre en les semifinals contra el Balàfia –equip que va acabar subcampió en perdre a la final davant el Puigcerdà– i en el partit de consolació contra l’Oliver. Andorra A, que va ser eliminat en la lligueta inicial, el va prosseguir en la classificació final amb una cinquena posició; la Bordeta va ser sisè, l’Edfor setè i el Tàrrega vuitè i últim.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT